joi, 16 aprilie 2009

Fustita romantica







Fusta din panza topita, plisata, culoarea untului.Talia este pe elastic deci se poate ajusta pentru diverse marimi. Are 3 mici volane care sunt dispuse pe lungimea fustei. Stare buna. Pret 20 ron

Sarafan Marks&Spencer











Sarafan albastru, cu bretele subtiri ajustabile, se inchide cu fermoar pe o parte. Croiala urmareste linia corpului, pe piept si poale are brodate mici floricele albastre. Masura 38. Marca Marks&Spencer. Stare excelenta. Pret 40 ron.

Palarie de vara







Palarie alba cu panglica lata, ideala pentru vara. Esarfa de la palarie se poate inlocui cu alta, pentru a asorta cu tinuta. Stare excelenta. Pret 15 ron.

Gentuta piele ecologica







Gentuta din piele ecologica, captusita la interior, combinatie intre 2 tonuri de maro. Se inchide cu fermoar si are ca accesoriu o catarama argintie. Are 2 barete scurte se poate purta la incheietura mainii. Stare excelenta. Pret 20 ron

Sarafan Etam











Sarafan marca Etam, culoare crem , se inchide in fata cu nasturi de sus pana jos, iar in spate are un cordon care permite ajustarea pe talie. Ideal pentru zilele de vara calduroase. Pe piept o broderie fina peentru o nota de romantism. Marime 38-40. Stare excelenta. Pret 35 ron.

Sexy banana







Fusta din blugi, culoarea crem, croiala conica, vine foarte bine pe corp. Crapata in fata si in spate, se inchide cu fermoar si nasture, este accesorizata cu bugunare. Marca Banana Republic. Marime 40. Stare excelenta. Pret 30 ron.

Top catifea - vandut







Top negru material catifelat, cu bretele subtiri. Pe piept se leaga cu o mica fundita si ca sa aiba un aer si mai romantic, partea de jos este completata de panglica din dantela. Materialul este usor elastic si se potriveste pentru marimea 42-44. Stare excelenta. Pret 20 ron.

Gentuta blugi







Gentuta din blugi, captusita la interior, cu o aplicatie florala pentru un plus de originalitate. Bareta permite purtarea atat pe umar cat si la incheietura mainii. Are buzunar la interior. Stare excelenta. Pret 25 ron.